[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Oct 16 07:37:32 UTC 2006


На саб, 2006-10-14 во 19:32 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> Ако се пријавил дека имал активности во и со Слободен
> софтвер Македонија, тогаш би требало да ја чита листава, и се надевам
> дек ќе биде доволно културен да се претстави кој е и што е, токму
> овде.

Ааа да да ќе се пријави, сигурно лаже тој ко сите што лажат за да лапнат
пари. Муабетот е како можеме ние него да го заебеме да не му текне да
лаже пак?

More information about the Ossm-members mailing list