[Ossm-members] IRC состанок во 20:00 денес

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Oct 16 13:59:17 UTC 2006


Дамјан напиша: 

> Не сум јас крив за кратково време ... ама кој може нека се појави на
> каналот #lugola на irc.freenode.net денес во 20:00.
>
> И ќе ве молам, да се знае со кого збориме, ставете си го името или
> презимето како ник.


Дневен ред: 

1. Конфренециоја на Метаморфозис на која треба да учестуваме (ако се 
договориме).

2. Разно.

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list