[Ossm-members] IRC состанок во 20:00 денес

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Oct 16 18:04:50 UTC 2006


Во понеделник 16 октомври 2006 13:59 Новица Наков напиша:

> > каналот #lugola на irc.freenode.net денес во 20:00.
> >
> > И ќе ве молам, да се знае со кого збориме, ставете си го името или
> > презимето како ник.

Имало ваква пракса порано? Прашувам поради тоа што може да се претвори во 
добра пракса, барем за вас таму во СК, и да се прават редовно вакви 
состаноци. Online конференции? Хрм...ај да си купиме и веб-кам ќе правиме и 
Видео конференции :)


More information about the Ossm-members mailing list