[Ossm-members] Неделно пиво -> Пјаца

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Wed Oct 18 00:08:48 UTC 2006


Како што кажува насловот:

- недела (22 октомври)
- Пјаца Либерта (карши гимназијата „Јосип Броз")
- 19:00 ч.


Сите на пиво!!!Минатиот пат заклучивме дека треба почесто да пиеме пиво, а порано се
собиравме во недела како најрелаксиран ден, па така сите да ве видам
во Пјаца.

Може да падне релаксиран муабет за:

- Слободен софтвер Македонија на конференцијата
http://www.e-society.org.mk/ -
http://wiki.lugola.net/index.php/E-Soc2006

- и некој друг настан што би можел да се случи во пролет
(конференцијата можеби? - иако потешко поради тоа што ќе има слична
конференција во декември организирана од UNDP како што кажа Новица и
за која не знам баш ништо)

- за Blubuntu темата која ја користам од денес :-)Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list