[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер

Jovan Petrov jpetrov at gmail.com
Wed Oct 18 21:37:22 UTC 2006


Не се мешам во дебатата, но еве го законот кој верувам дека би
разјаснил доста работи. Деновиве ќе има амандмани но нема премногу
суштински да се промени:

http://www.pravo.org.mk/download/Zakoni/Zdruzenie_na_gragjani_i_fondacii.pdf

Јован Петров


More information about the Ossm-members mailing list