[Ossm-members] Неделно пиво -> Пјаца

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Oct 19 19:16:38 UTC 2006


On Wednesday 18 October 2006 00:08, Zlatko Trajceski wrote:
> Како што кажува насловот:
>
> - недела (22 октомври)
> - Пјаца Либерта (карши гимназијата „Јосип Броз")
> - 19:00 ч.
>

Јас сум викендов Скопје, само бегам во 14 или 15ч. морам да стигнам за на 
редовниот состанок со членовите тука. Жалам, би дошол :)

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list