[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 19 17:20:25 UTC 2006


Georgi Stanojevski напиша: 

> Како пројдовте? Добро беа организирани предавањата?

Пројдовме фино. Предавањата не беа нешто спектакуларно организирани. 
Лично мислам дека е нонсенс да се троши време на објанување кои се Ричи и 
Томпсон и АТ&Т кога треба за 9 дена да научиш луѓе да станат хакери. :)


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list