[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Oct 19 06:48:17 UTC 2006


Новица Наков напиша:

> Неоком го добил тендерот. Тој ќе ги организира предавањата. Главен ќе бил 

> Во понеделник во 13 јас само на кратко ќе им презентирам на општинарите што 
> значи тоа „заедница“ во светот на слободниот софтвер.

Како пројдовте? Добро беа организирани предавањата?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list