[Ossm-members] Маратон за GNOME - Документација

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Oct 19 19:45:01 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
> Наредниот викенд, значи 19ти,20ти и 21. Има некои 6000-7000 стринга од
> прилика кои што треба да се преведат за да ја имаме целата документација
> за GNOME на македонски јазик. Ако можете да прашате негде за простор, не
> мора да е за 24 часа може само преку ден да се одвива маратонот, пишете.
> Ќе учествуваат и битолчани од Лугола кои што истиот викенд ќе
> преведуваат во Битола. 
>
> На крај краева ќе се собереме кај некој дома и ќе преведем колку што
> можеме.
>
> ПС Стринговите се реченици, немој да мислите дека се малце. :)
> ППС Ако има заинтересирани пишете за да знам од прилика со колку луѓе
> располагаме.
>   
Јас можам само после понеделник.More information about the Ossm-members mailing list