[Ossm-members] Маратон за GNOME - Документација

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Oct 19 18:54:12 UTC 2006


На чет, 2006-10-19 во 20:48 +0200, Georgi Stanojevski напиша:
> A неможе онлајн на Розета да се преведува?
> 
> На ИРЦ нека бидат сите што сакаат да помогнат и некој ќе ги координира 
> што да зимаат од Розета?

Да можеше сигурно немаше да организираме маратон.
Значи не може. :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list