[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Thu Oct 19 21:54:31 UTC 2006


> таг: актуелно, невладина организација, Транспарентост.мк, финансиското
> работење.

овие партијашиве едвај чекаат да го стрелаат цело цивилно општество ;-)


More information about the Ossm-members mailing list