[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Oct 13 17:40:48 UTC 2006


Неоком го добил тендерот. Тој ќе ги организира предавањата. Главен ќе бил 
некој сис. администратор кој во своето CV имал наведено учество во активности 
на Слободен софтвер Македонија. 

Знае некој кој е тој човек?

Во понеделник во 13 јас само на кратко ќе им презентирам на општинарите што 
значи тоа „заедница“ во светот на слободниот софтвер.


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list