[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Oct 20 14:36:42 UTC 2006


On Thursday 19 October 2006 23:35, Дамјан wrote:
> > > обично значи вадење пари од џеп кога треба и отприлика толку е. {Глиша
> > > ова е одговор и на твоето прашање - парите се ОД мојот и на Новица
> > > џебот}.
> >
> > Моето прашање беше заебанција.
>
> Буљо те сфатив дека се зезаш, ама се кладам дека има луѓе што стварно
> мислат дека некогаш имало (плус) пари во НВО-то... ова за Google архивата
> мораше да се каже :)

Кога веќе спомна пребарување... Зошто листата ossm-members не е пребарлива? 
(не зборам за news-групата)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list