[Ossm-members] Q&A за активности поврзани со слободен софтвер ( македонија )

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Oct 19 21:35:07 UTC 2006


> > обично значи вадење пари од џеп кога треба и отприлика толку е. {Глиша
> > ова е одговор и на твоето прашање - парите се ОД мојот и на Новица
> > џебот}.
>
> Моето прашање беше заебанција.

Буљо те сфатив дека се зезаш, ама се кладам дека има луѓе што стварно мислат 
дека некогаш имало (плус) пари во НВО-то... ова за Google архивата мораше да 
се каже :)


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

            There's no place like ~More information about the Ossm-members mailing list