[Ossm-members] Firefox release журка

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Oct 23 22:48:15 UTC 2006


Арангел Ангов wrote:
> http://www.firefoxparty.com/parties/view/398
>
> Кој е ЗА, у петок се гледаме таму на пиво. :)
>   
За сите кои ќе одат убаво да си поминете.
А некој ќе прати на пример на Трендо во ОнНет да го шибне ова на 
насловната страница.
Малку реклама да има а? Така ако може и на некои други сајтови и на 
idividi ако може исто.
На што повеќе страници толку повеќе народ ќе се информира за Фајрфокс на 
Македонски.
Ако не се лажам веќе и може да се презема верзија 2 од ftp на мозила но 
не и официјално за преземање.

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list