[Ossm-members] Firefox release журка

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Oct 24 11:39:48 UTC 2006


Зоран Димовски напиша:
> За сите кои ќе одат убаво да си поминете.
> А некој ќе прати на пример на Трендо во ОнНет да го шибне ова на 
> насловната страница.
Трендо го шибнал, ама прерано. Видете го ова од Мозила 
http://weblogs.mozillazine.org/preed/2006/10/the_antirelease.html

More information about the Ossm-members mailing list