[Ossm-members] Firefox release журка

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 24 10:23:59 UTC 2006


On 10/24/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Кој е ЗА, у петок се гледаме таму на пиво. :)

Јас доаѓам.

Уфо ај појасни малку, викаш петок
а на сајтот пишува: "Date: 2006-10-26 05:00am GMT"

26. окт е четврток, а 05:00am GMT e 06:00 по локално мкд време

До мене е или нешто е згрешена датата? :)

BTW: Кога ќе ја отворите страницата наMozilla l10n MK crew
http://www.firefoxparty.com/users/view/7250


More information about the Ossm-members mailing list