[Ossm-members] Firefox release журка

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 24 10:29:45 UTC 2006


Ама се раскликав :(
Не ја допишав пораката, а ја пратив silly me :)

Зборот ми беше:

Кога ќе ја отворите страницата наMozilla l10n MK crew
http://www.firefoxparty.com/users/view/7250

На мапата која се отвора од гугл мапс пишува "Скопље",
името е на српски. Треба ли да се реагира кај гугл за некоја
можна грешка или?

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Се извинувам затоа што пратив две пораки :(


More information about the Ossm-members mailing list