[Ossm-members] Firefox release журка

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Oct 24 15:53:31 UTC 2006


На вто, 2006-10-24 во 12:29 +0200, Jovan Kostovski напиша:

> На мапата која се отвора од гугл мапс пишува "Скопље",
> името е на српски. Треба ли да се реагира кај гугл за некоја
> можна грешка или?

Треба да е Скопје, грешка е. Пошо гледам дека соседните главни градови
се Belgrad и София.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list