[Ossm-members] Firefox release журка

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Oct 24 15:55:14 UTC 2006


На вто, 2006-10-24 во 12:23 +0200, Jovan Kostovski напиша:
> Уфо ај појасни малку, викаш петок
> а на сајтот пишува: "Date: 2006-10-26 05:00am GMT"

Сеа е океј и датумот.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list