[Ossm-members] Септември 2006 - месец на GNU/Linux во Битола

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Sep 1 10:34:16 UTC 2006


Патем, јас сум од Скопје, Македонија. Имам 14год. Користам Ubuntu 6.06 LTS
Dapper Drake и така. А за што се работи во Revolution OS. Изгледа дека нема
да можам да дојдам во Битола. Ќе видам.

On 8/31/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> На чет, 2006-08-31 во 19:31 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> > On Thursday 31. August 2006 15:55, Stojance Dimitrovski wrote:
> >
> > За Revolution OS, тоа е материјал кој подлежи на авторски права, може да
> > дискутираме на приватната пошта за тоа, да ги следиме правилата на
> листава ;)
>
> Ако го има некој од вас оригиналот треба да побарате дозвола за
> прикажување, ние еднаш побаравме и ни дадоа.
> --
> Арангел Ангов
> Слободен софтвер Македонија
> http://www.slobodensoftver.org.mk
> info at slobodensoftver.org.mk
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060901/be3b5036/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list