[Ossm-members] Септември 2006 - месец на GNU/Linux во Битола

Ненад Спиркоски spiki at verat.net
Fri Sep 1 10:51:45 UTC 2006


On Friday 01 September 2006 12:34, Stojance Dimitrovski wrote:
> Патем, јас сум од Скопје, Македонија. Имам 14год. Користам Ubuntu 6.06 LTS
> Dapper Drake и така. А за што се работи во Revolution OS. Изгледа дека нема
> да можам да дојдам во Битола. Ќе видам.

Google is your friend.
http://www.imdb.com/title/tt0308808/

> On 8/31/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> > На чет, 2006-08-31 во 19:31 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> > > On Thursday 31. August 2006 15:55, Stojance Dimitrovski wrote:
> > >
> > > За Revolution OS, тоа е материјал кој подлежи на авторски права, може
> > > да дискутираме на приватната пошта за тоа, да ги следиме правилата на
> >
> > листава ;)
> >
> > Ако го има некој од вас оригиналот треба да побарате дозвола за
> > прикажување, ние еднаш побаравме и ни дадоа.
> > --
> > Арангел Ангов
> > Слободен софтвер Македонија
> > http://www.slobodensoftver.org.mk
> > info at slobodensoftver.org.mk
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

-- 
The good thing about standards is that there are so many to choose from.
	-- Andrew S. Tanenbaum


More information about the Ossm-members mailing list