[Ossm-members] Revolution OS rocks hard !!!

Stojance sdimitrovski at gmail.com
Sun Sep 3 20:36:44 UTC 2006


Траилерот на Revolution OS како и почетните 8 мин. од филмот се многу
добри. Не за џабе бил најдобар документарец!!! Филмов мора да се
погледне. Треба во јавност да се прикажува за безпари !!! Многу е добар.
Утре ќе го побарам во СВРСА или во локалната ДВД-тека. Ќе го купам и го
ставам во мојата `Архива`. Траилерот и друго може да се download-ира на
мојата страна во секцијата download по 23 ч, 3 септември.
More information about the Ossm-members mailing list