[Ossm-members] АбиВорд

Jovan Petrov jpetrov at gmail.com
Sun Sep 3 22:20:54 UTC 2006


Не е тешко да се одговори. Јас не сум го отворил тој forge па да знам.
Договорот со нив е дека во 1.5 ќе оди автоматски МК верзијата и на тоа сме
фокусирани со Никола. Им пишав ПМ и кога ќе добијам одговор ќе Ве известам.

Обаче за блгарските настројства, еми тези впрос не е за на мејлинг листа :)

Поздрав,

Јован
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060904/3c2e8369/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list