[Ossm-members] АбиВорд

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Sep 4 07:17:23 UTC 2006


На пон, 2006-09-04 во 08:59 +0200, Stojance Dimitrovski напиша:
> Kaj da downloadiram OpenOffice na Makedonski?
> 

Стојанче, не постирај прашања кај ќе ти текне на листава. Постави го прашањето со соодветен наслов и почекај да ти одговорат, ако не 
ти одговори никој тогаш побарај на Google, не постирај по 10 пати исто
прашање.

Одговорот е повеќе од лесен - http://www.openoffice.org

Доколку користиш Debian/Ubuntu - apt-get install openoffice.org2
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list