[Ossm-members] АбиВорд

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Sep 4 06:59:08 UTC 2006


Kaj da downloadiram OpenOffice na Makedonski?

On 9/4/06, Jovan Petrov <jpetrov at gmail.com> wrote:
>
> Не е тешко да се одговори. Јас не сум го отворил тој forge па да знам.
> Договорот со нив е дека во 1.5 ќе оди автоматски МК верзијата и на тоа сме
> фокусирани со Никола. Им пишав ПМ и кога ќе добијам одговор ќе Ве известам.
>
> Обаче за блгарските настројства, еми тези впрос не е за на мејлинг листа
> :)
>
> Поздрав,
>
> Јован
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060904/187ea53a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list