[Ossm-members] Лугола напад!

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Sep 4 17:28:33 UTC 2006


Утре напаѓаме браќа комити :)

Околу 400 ЦД-ња ќе бидат растурени на Широк Сокак во Битола заедно со мали 
летоци кои ќе послужат како да се користи добиеното ЦД. Привилегија ќе имаат 
поубавите девојки...се разбира дека нема.

Исто така Лугола направи маички за шизици и лица кои се у фрки и не можат да 
си набават облека. Поддршката за групата значи и добивање на маичка. Поддршка 
овојпат се однесува на донација од членовите на групата. 

Чао

-- 
"Sometimes I simply feel that the whole world is a cigarette and I'm
the only ashtray."


More information about the Ossm-members mailing list