[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 36, Issue 2

Ivica Dimitrijev palifra at gmail.com
Mon Sep 4 18:51:36 UTC 2006


ова ми е прво пишување на маилинг листа па извинете ако нешто не направив
како што треба.
Јас го направив forge.joomla проектот за македонска подршка. Видов дека има
прашање во врска со тоа зошто стои bulgarian. Причината е зошто се појавува
bulgarian користењето на бугарски шаблон на forge-то и нема врска со
бугарски вебсајт или слично. Да ќе направам сопствен шаблон штом најдам
време.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060904/3dd0c9da/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list