[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 36, Issue 2

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Sep 4 18:58:34 UTC 2006


На пон, 2006-09-04 во 20:51 +0200, Ivica Dimitrijev напиша:
> . Причината е зошто се појавува bulgarian користењето на бугарски
> шаблон на forge-то и нема врска со бугарски вебсајт или слично. Да ќе
> направам сопствен шаблон штом најдам време. 
> 
Ха ха. Не очекував ваков одговор ама коа се праи темплејт се праи како
што треба. :)

Поздрав.
-- 
Арангел Ангов
More information about the Ossm-members mailing list