[Ossm-members] GNU/Linux Mandriva 64-bit

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Sep 15 05:36:09 UTC 2006


Aleksandar Balalovski wrote:
> On Friday 15. September 2006 09:44, Igor Stamatovski wrote:
>   
>> Зоки? Или Божидар?
>>
>> Вие немате?
>>     
>
> Што ако има Зоки...кога е во САД :)
>
>   

Јас имам Мандрива ама не можам никако да ти ја доставам.
Кажи и на дечките дека сега  во октомври ќе излегува Мандрива 2007 па 
нека почекаат за таа верзија.
Владо секако ќе ја скине од интернет, па нека ти прате една копија преку 
пошта или па некој кој има
добра интернет врска нека ја преземе од интернет.
Ако не како последно решение, нека почекаат до Декември ќе си дојдам и 
ќе донесам :)

Поздрав, Зоки.More information about the Ossm-members mailing list