[Ossm-members] GNU/Linux Mandriva 64-bit

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Sep 15 17:02:41 UTC 2006


На пет, 2006-09-15 во 08:36 +0300, Зоран Димовски напиша:
> Ако не како последно решение, нека почекаат до Декември ќе си дојдам и 
> ќе донесам :)

Ова е најпаметно мислам, кој сака Мандрива нека го чека Зоки да дое у
декември и да ни донесе од АМЕРИКА. Не сте нормални еј.

Стама донеси ми утре цедиња ќе ти ги изрежам.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list