[Ossm-members] 16ти Септември 2006та - Светски ден на слободен софтвер

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Sep 15 19:21:04 UTC 2006


Лугола симболично ќе го одбележи со тоа што ќе мигрира две установи на 
GNU/Linux (dual-boot). Детали покасно.

Што ќе се прави нагоре?

Честит ден!


-- 
Katz' Law:
	Man and nations will act rationally when all other
possibilities have been exhausted.


More information about the Ossm-members mailing list