[Ossm-members] 16ти Септември 2006та - Светски ден на слободен софтвер

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Sep 15 17:35:03 UTC 2006


На пет, 2006-09-15 во 19:21 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> Лугола симболично ќе го одбележи со тоа што ќе мигрира две установи на 
> GNU/Linux (dual-boot). Детали покасно.

Коа сме кај миграции - Врховен суд од пред некој месец се пребаци на
openoffice.org скроз. Го користат и конверторот на Ристе
(http://mirror.on.net.mk/essential_collection/MKConvert0.2.zip) и се
презадоволни.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list