[Ossm-members] 16ти Септември 2006та - Светски ден на слободен софтвер

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Sep 15 19:46:24 UTC 2006


Ima li WinAmp (ako imeto e takvo) a Linux? I kako sto vika Linus vo
Revolution OS GNU/Linux is just ridiculous(for the name to be used as such).


On 9/15/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> wow
>
>
> On 9/15/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
> >
> > На пет, 2006-09-15 во 19:21 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> > > Лугола симболично ќе го одбележи со тоа што ќе мигрира две установи на
> > > GNU/Linux (dual-boot). Детали покасно.
> >
> > Коа сме кај миграции - Врховен суд од пред некој месец се пребаци на
> > openoffice.org скроз. Го користат и конверторот на Ристе
> > (http://mirror.on.net.mk/essential_collection/MKConvert0.2.zip ) и се
> > презадоволни.
> > --
> > Арангел Ангов
> > Слободен софтвер Македонија
> > http://www.slobodensoftver.org.mk
> > info at slobodensoftver.org.mk
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
>
>
>
> --
> I hope your life sucks...
>-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060915/cb523133/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list