[Ossm-members] 16ти Септември 2006та - Светски ден на слободен софтвер

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Sep 15 18:39:19 UTC 2006


wow

On 9/15/06, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
> На пет, 2006-09-15 во 19:21 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> > Лугола симболично ќе го одбележи со тоа што ќе мигрира две установи на
> > GNU/Linux (dual-boot). Детали покасно.
>
> Коа сме кај миграции - Врховен суд од пред некој месец се пребаци на
> openoffice.org скроз. Го користат и конверторот на Ристе
> (http://mirror.on.net.mk/essential_collection/MKConvert0.2.zip) и се
> презадоволни.
> --
> Арангел Ангов
> Слободен софтвер Македонија
> http://www.slobodensoftver.org.mk
> info at slobodensoftver.org.mk
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060915/6d979a39/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list