[Ossm-members] 16ти Септември 2006та - Светски ден на слободен софтвер

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Sep 15 20:05:33 UTC 2006


На пет, 2006-09-15 во 21:58 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> http://amarok.kde.org/

beep-media-player
rhythmbox
banshee

Јас лично би ти го препорачал rhythmbox.

И те молам уште еднаш кога сакаш да поставиш некое прашање испрати нова
порака со нов наслов, не реплицирај на веќе постоечка тема.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list