[Ossm-members] Одиме за Битола

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Sep 16 17:45:43 UTC 2006


Јас сум, ама не знам дали ќе ме пуштат од дома. :)

On 9/16/06, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
>
> Здраво,
>
> Има ли заинтересирани за одење во Битола следната сабота
> на прославата на Денот на слободниот софтвер во Битола.
>
> До сега заинтерсирани за одење (колку што знам) сме
> јас, Уфо и Златко. Има ли уште некој?
>
> Балал, пиши уште еднаш што поточно ќе се случува и ако
> можеш прати и распоред.
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060916/18e50b00/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list