[Ossm-members] Одиме за Битола

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Sep 16 17:42:25 UTC 2006


Здраво,

Има ли заинтересирани за одење во Битола следната сабота
на прославата на Денот на слободниот софтвер во Битола.

До сега заинтерсирани за одење (колку што знам) сме
јас, Уфо и Златко. Има ли уште некој?

Балал, пиши уште еднаш што поточно ќе се случува и ако
можеш прати и распоред.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list