[Ossm-members] Bugarski zborcinja

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Mon Sep 18 22:35:35 UTC 2006


On Tuesday 19 September 2006 00:19, Zlatko Trajceski wrote:

> На преведувачите можеби би им биле корисни поради сличноста на
> бугарскиот јазик со нашиот.

Или можеби ќе ги наведе на бугаризми. ;(

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list