[Ossm-members] Потсетување

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Sep 19 15:39:08 UTC 2006


За да не се давиме во објаснувања, а пошто има нови членови на листава (некои 
од Лугола, затоа и сносам одговорност за ова), еве мало потсетување за сите 
нови челнови http://www.ossm.org.mk/dokumenti/bonton.html 

Бонтонот не е сугестија за тоа дека тие прават нешто грешно, туку да им кажеме 
како треба да се постира на листава за да се има прегледност.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list