[Ossm-members] (OFF TOPIC) Па што остана наше???

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Sep 19 19:58:49 UTC 2006


On Tuesday 19. September 2006 17:31, Stojance wrote:
> " This name was also mentioned in one of the treaties of Tsar Samuil of
> Bulgaria in 1014..."
> Видено на http://wikipedia.org.
> Па што остана наше?

Ја претера. Прво не се придржуваш до правилата за испраќање пораки на листава. 
После тоа мешаш политика. Имаш 14 години и се интересираш за политика? 
Испрати таму протесна нота до Википедиа и не не замарај со Цар Самуил и Али 
Баба...нема друг начин да ти се каже дека оваа листа е за помош на корисници 
на слободен софтвер и дека пораките треба да се форматирани според бонтонот? 
Ако не го сфаќаш тоа, тогаш воопшто не испраќај пораки.

Цар Самоил бе...More information about the Ossm-members mailing list