[Ossm-members] Програма за Денот на слободен софтвер во Битола

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Sep 20 12:53:14 UTC 2006


Што и како?

На следнава врска: 
http://lugola.net/index.php?option=com_content&task=view&id=93&Itemid=2

Или PDF верзија од документот:
http://www.lugola.net/files/programa.pdf

Програмата е подложна на идни измени, но горе долу тоа е тоа што ќе се случува 
во Сабота.

Поздрав,
Александар


More information about the Ossm-members mailing list