[Ossm-members] (oglas za rabota) sistem admin

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Sep 21 18:20:43 UTC 2006


ЕОС Матрикс Македонија, дел од ЕОС Матрикс, e интернационална компанија 
  водечкa во југоисточна Европа во областа на менаџментот со побарувања. 
Информации за компанијата ќе најдете на http://www.eos-matrix.com/.

Во моментов филијалата во Скопје има отворено работно место за *систем 
администратор*.

Областа на работење е администрација и конфигурирање на компјутерска 
мрежа од 70-тина linux и windows работни станици и администрација на 
неколку linux сервери.

Работата е динамична и во пријатна атмосфера со можност за напредување и 
усовршување.

Заинтересираните кандидати би било убаво да пратат кратка биографија на 
jobsmk at eos-matrix.com


п.с. Лична забелешка за она горе „70-тина linux и windows работни 
станици“, односот е 10:1 за првите плус серверите, па мислам дека ова е 
соодветно место да се најде соодветен стручен кадар. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list