[Ossm-members] news.mt.net.mk

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Thu Sep 28 10:07:53 UTC 2006


>
> > Пробај прашај ги МтНет.


МтНет веќе не постои како такво со новата реорганизација на
Македонски Телекомуникации и имаат преселување на серверите
и моментално им е хаос па може затоа дел од сервисите уште да
не им се средени. Во секој случај јави се на  бесплатниот телефонски
број и може ке ти кажат до што е проблемот...
Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060928/392c650e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list