[Ossm-members] ВАЖНО: Оглас за подготовка на понуда за тренинг на тренери

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sun Sep 24 13:50:29 UTC 2006


Igor Stamatovski напиша:
> Целата вест тука:
> http://slobodensoftver.org.mk/?s=novosti&ednoid=45 
> <http://slobodensoftver.org.mk/?s=novosti&ednoid=45>
>
> Ако имате прашања, може овде да се дискутира.
>
> --
Многу малку информации дадовте. На пример, каде би се одвивала обуката, 
кои денови од неделата, ако е во повеќе градови како е организиран 
превозот, дали еден човек се пријавува за сите нивоа на обуката или за 
секое ниво  друга личност, понудата дали треба на македонски или на 
англиски да се достави, отприлика плата за тие месеци...?
Мислам дека повеќето искусни членови на заедницата се веќе вработени и 
треба многу повеќе детали за да се одлучи некој да земе 3 месеца 
неплатен одмор.

Поздрав, Владо.More information about the Ossm-members mailing list