[Ossm-members] Обука

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Sep 27 19:12:17 UTC 2006


Се бара човек што би можел да предава основни работи за Линукс. Ми
јавија сеа пред малце, краен рок е, утре сабајле, така да ако има некој
заинтересиран нека ми пише порака. Се плаќа, нормално.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list