[Ossm-members] Обука

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Sep 27 19:15:36 UTC 2006


На сре, 2006-09-27 во 20:25 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Wednesday 27 September 2006 19:12, Арангел Ангов wrote:
> > Се бара човек што би можел да предава основни работи за Линукс. Ми
> > јавија сеа пред малце, краен рок е, утре сабајле, така да ако има некој
> > заинтересиран нека ми пише порака. Се плаќа, нормално.
> 
> Скопје ?

Да, ќе да забораив.. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list