[Ossm-members] Обука

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Sep 27 18:32:58 UTC 2006


>> Скопје ?
> 
> Да, ќе да забораив.. :)

Ова од Александрија да не е? Ако е, тогаш за оној истиот 
тендер станува збор. :-p


-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list