[Ossm-members] Што е подобро...

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Sep 29 20:53:28 UTC 2006


On 9/29/06, Stojance <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> Што е подобро? Fedora или Ubuntu?


Ахој,

Млад си ти за Fedora и за Убунту. Тие се за пензионери. Инсталираш и се
работи. Нема ништо што да подесиш. Нема да ти биде интересна се ќе ти работи
. Плус ќе нема за што да поставиш прашање на листава...;-)

Земи некоја hardcore, дистрибуција инсталира ја, преинсталирај ја,
конфигурирај, чачкај, расипи ја и пак поправи ја. Истражувај, барај...

Ај најди некоја таква, па пиши што си направил...

Хинт: http://distrowatch.com/

-- 
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060929/27cea597/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list