[Ossm-members] Што е подобро...

Stojance sdimitrovski at gmail.com
Sat Sep 30 11:25:13 UTC 2006


Igor Stamatovski wrote:
> On 9/29/06, *Stojance* <sdimitrovski at gmail.com 
> <mailto:sdimitrovski at gmail.com>> wrote:
>
>     Што е подобро? Fedora или Ubuntu?
>
>
> Ахој,
>
> Млад си ти за Fedora и за Убунту. Тие се за пензионери. Инсталираш и 
> се работи. Нема ништо што да подесиш. Нема да ти биде интересна се ќе 
> ти работи . Плус ќе нема за што да поставиш прашање на листава...;-)
>
> Земи некоја hardcore, дистрибуција инсталира ја, преинсталирај ја, 
> конфигурирај, чачкај, расипи ја и пак поправи ја. Истражувај, барај...
>
> Ај најди некоја таква, па пиши што си направил...
>
> Хинт: http://distrowatch.com/
>
> -- 
> Игор
>  
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>   
OK. Ја и онака не работам многу на GUI апликации, повеќе сум на 
Терминал. Ја сакам Федора дека е чиста, плава и интересна :)More information about the Ossm-members mailing list